gradinita copiilor fericiti din Timisoara, zona cluj, balcescu, olimpia, complex


Grupele de copii:
Structura grupelor este realizata pe criterii de varsta (mica, mijlocie, mare, pregatitoare) si o grupă cresa (1.8 ani - 2,5 ani) ; marimea acestora variaza intre 10-12 copii.

Alimentatie:
Meniurile sunt preparate in bucataria proprie, cuprinzand o gama complexa de elemente nutritive necesare dezvoltarii si stimularii capacitatii de crestere in perioada prescolara, bucatarie avizata de catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

Program de somn:
Programul de somn se desfasoara intre orele 14:00-16:00.
Vacante: Anul scolar 2009-2010 incepe in 1 septembrie 2009.

In vacanta de vara Gradinita Copiilor Fericiti Timisoara functioneaza dupa acelasi orar, cu un program ce include multe activitati recreative, cu preponderenta in aer liber: plimbari in parcuri, excursii, cursuri de inot, tenis de camp, vizite etc.

Din dorinţa grădiniţei de a oferi un program diversificat şi atractiv exista colaborari cu diferite institutii din Timisoara, cum ar fi: Teatrul de Papusi “ Merlin”, Opera , Club AS.

Sunt organizate serbări de Crăciun, de Ziua Mamei, de sfârşit de an, party-uri de 1 Iunie si zi de nastere.

Cadrul profesoral este asigurat de un personal tanar, calitatea de baza fiind rabdarea pentru lucrul cu micutii prescolari. Personalul didactic este specializat, cu experienta in invatamant si inalt grad de pregatire profesionala.

Limbi străine predate:
Engleză
Germană

Optionale:
Balet, arte plastice, tenis de camp, karate.

cursuri de invatamant pentru prescolari

Un atelier viu de creatie, in care mintea si sufletul se deschid cu o forta nebanuita. Balet, arte plastice, tenis de camp, karate si multe alte materii il asteapta !

Personalul didactic specializat, cu experienta in invatamant si inalt grad de pregatire profesionala.

Oferim atat program scurt cat si un program prelungit in Timisoara, zona Cluj
- Program scurt: 8:00 – 13:30
- Program prelungit : 8:00 – 19:00