cresa in timisoara, gradinita copiilor fericiti, program de somn, cursuri de actorie, desen, limbi straine


Un atelier viu de creatie in Timisoara, in care copiii sunt subiecti si actori, in care mintea si sufletul se deschid cu o forta nebanuita. Dansul, teatrul, muzica, cercurile stiintifice si artistice sunt instrumentele noastre de lucru. Programul se desfasoara integral in limba engleza condus de profesionisti cu talent si mare disponibilitate sufleteasca. Pas cu pas copiii isi ordoneaza gandirea si actiunile, isi dezvolta simtul de observatie si atentia, invata sa ajute, sa respecte, sa munceasca si sa se bucure de realizarile lor.

Avem grija de sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor prin iesiri zilnice si programe in aer liber. Curtea Gradinitei Copiilor Fericiti din Timisoara este amenajata pentru ca cei mici sa se simta cat mai aproape de natura.

Acreditare: Activitatea instructiv-educativa in cadrul Gradinitei Copiilor Fericiti Timisoara se desfasoara in conformitate cu prevederile legale generale referitoare la organizarea invatamantului prescolar in baza Hotararii C.N.E.A.I.P. apobata de M.Ed.C. Gradinita este acreditata.after school pentru copii, cursuri la gradinita, activitati pentru kinderi
gradi in Timisoara, zona cluj, olimpia, gradinita pentru copii

Un atelier viu de creatie, in care mintea si sufletul se deschid cu o forta nebanuita. Balet, arte plastice, tenis de camp, karate si multe alte materii il asteapta !

Personalul didactic specializat, cu experienta in invatamant si inalt grad de pregatire profesionala.

Oferim atat program scurt cat si un program prelungit !
- Program scurt: 8:00 – 13:30
- Program prelungit : 8:00 – 19:00